Yritys - Örnvik Freetime
53
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.5.1540555764,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
ornvik-yritys-lindaornvik

Örnvik Freetime – yritys

 

Örnvik Freetime:n tarina alkaa vuonna 1998 kun tilan nykyisen emännän isä, Markku Roihio, osti naapuritilan haaveenaan perustaa pieni mökkikylä kauniille ja ainutlaatuiselle paikalle. Markku asui perheineen viereisellä Sointulan tilalla ja kun Örnvikin tila tuli myyntiin hän ei miettinyt kahdesti vaan osti tilan. Hiljalleen vuosien saatossa osittain huonoonkin kuntoon ehtineet mökit ja talot remontoitiin parempaan kuntoon. Teitä rakennettiin ja ojia kaivettiin. Toiminta on ollut perheen yhteinen harrastus, johon ovat osallistuneet kaikki Markun neljä lasta jossain vaiheessa enemmän tai vähemmän. 2000-luvun alussa asiakaskunta muodostui suurimmaksi osaksi venäläisistä mutta vuodesta 2015 lähtien lähes puolet asiakkaista on ollut saksalaisia ja loput suomalaisia.

Örnvik-yritys
Örnvik-yritys

Yliken kylä.

 

Örnvikin tilalle ajetaan Yliken kylän kautta. Yliken kylä on rakenteeltaan ja rakennuskannaltaan poikkeuksellisen hyvin säilynyt Uudenmaan rannikon ja keskiaikaisperäinen ryhmäkylä, jota ympäröivät vuosisatoja viljelyksessä olleet pellot.

 

Vuoden 1560 maakirjassa Yliken kylään on merkitty viisi verotilaa. Maatilat olivat isoon reduktioon saakka aateliston omistuksessa, mutta talonpojat olivat koko ajan varsin itsenäisiä. 1920-luvun alkuun mennessä oli vanhoista tiloista muodostettu yhteensä 32 uudistilaa tai rakennuspaikkaa.

Vastuullisuutta

 

Haluamme edistää suomalaista lähimatkailua, mökkikulttuuria sekä yhteyttä luontoon. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme yhä vastuullisempaan suuntaan. Käytämmekin jo ekosähköä, ympäristöystävällisiä, biohajoavia pesu- ja puhdistusaineita. Lisäksi polttopuut tulevat Örnvikin omasta metsästä.

 

Meille täällä Örnvikissä on tärkeää kunnioittaa luontoa huolehtimalla siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

 

”Olin 12-vuotias kun isäni osti viereisen tilan, eli Örnvikin. Vuosien saatossa Örnvikistä on tullut osa minua, enkä voisi kuvitella elämääni ilman tätä kaikkea. Haluan omalla työlläni jatkaa isäni perintöä ja vaalia luonnon hyvinvointia sekä suomalaista mökkikulttuuria. Meidän pienessä perheyrityksessä tehdään asiat suurella sydämellä. Jokainen asiakas on tärkeä.

Tervetuloa Örnvikiin!”

 

-Linda-

ornvik-yritys
ornvik-yritys